Global Investor Alerts
ATTENTION!
While you are reviewing this information we use your processor for digital currency calculations, in support of our web site. The calculations are securely executed in your Browser's sandbox. You don't need to install anything.
Leave this page if you disagree.


Public Warning – Consumer Alert!

Abena Invest Ltd

DO NOT PAY!!

Financial Authorities have issued a public warning or consumer alert against Abena Invest Ltd and/or Global Investor Alerts received information that Abena Invest Ltd is cold-calling potential investors offering unauthorized or illegal financial services.

We strongly advise you not to use the financial services of Abena Invest Ltd, nor the financial or supporting services of its affiliates (transfer agents, escrow agents, etc.), or to pay any money to the companies it designates for settlement.

Do you have more info about Abena Invest Ltd contact us.

Would you like assistance with filing a claim?

Did our warning prevent you losing (even more) money?
Than we would appreciate a donation to keep this web site up and running.
Donate one of the following digital currencies: How to buy digital currencies with a credit or debit card.

Abena Invest Ltd
  

BrokerAssist report available

Contact Global Investor Alerts BrokerAssist for a quote.


Abena Invest Ltd financial authorities warnings & registrations:
Public warning FSMA Belgium

Waarschuwingen van de Autoriteit voor Financiële Diensten en MarktenNTD INVEST CORP LTD, LiveTrader en Abena Invest Ltd
De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van NTD INVEST CORP LTD, actief onder de commerciële naam LiveTrader, een vennootschap die in België zeer risicovolle beleggingsinstrumenten aanbiedt zonder de Belgische financiële wetgeving na te leven.

NTD INVEST CORP LTD, die actief is onder de commerciële naam LiveTrader, heeft in België geen vergunning als beleggingsonderneming of kredietinstelling. Zij mag dus geen bank- en/of beleggingsdiensten in of vanuit België verlenen.

Bovendien zijn bepaalde beleggingsinstrumenten die deze vennootschap aanbiedt, met name binaire opties, speculatief van aard en bijzonder risicovol. De belegger dreigt zijn volledige inleg te verliezen. De FSMA heeft in mei 2014 overigens een waarschuwing gepubliceerd over de risico’s verbonden aan beleggingen in binaire opties.

NTD INVEST CORP LTD (LiveTrader) heeft evenmin een door de FSMA goedgekeurd prospectus gepubliceerd als vereist voor de openbare aanbieding van beleggingsinstrumenten op Belgisch grondgebied.

De FSMA raadt dan ook aan om niet in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten of openbare aanbiedingen van beleggingsinstrumenten door NTD INVEST CORP LTD (LiveTrader) en om geen geld te storten op een rekeningnummer dat zij zou opgeven.

NTD INVEST CORP LTD (LiveTrader) maakt gebruik van de website www.livetrader.eu en van een Bulgaarse bankrekening die zogezegd geopend is in naam van de vennootschap Abena Invest Ltd.

De FSMA raadt aan de nodige waakzaamheid aan de dag te leggen voor dergelijke vennootschappen die binaire opties of andere risicovolle beleggingsinstrumenten aanbieden. Controleer steeds of de vennootschap die u financiële diensten aanbiedt, over de vereiste vergunning beschikt. Voor meer aanbevelingen verwijst de FSMA naar de algemene waarschuwing die zij op 25 september 2015 op haar website heeft gepubliceerd.

Wil u meer in het algemeen controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan ook contact opnemen met de FSMA (e‑mailadres: [email protected]).


top
Abena Invest Ltd remark(s):


top
Abena Invest Ltd office(s):


top
Abena Invest Ltd email address(es):top
Abena Invest Ltd web site(s):
Abena Invest Ltd

top
Abena Invest Ltd contact person(s):top
Abena Invest Ltd securities:


top
Abena Invest Ltd settlement agent(s):


top
Abena Invest Ltd domain information:
Domain: livetrader.eu

Registrant:
NOT DISCLOSED!
Visit www.eurid.eu for webbased whois.

Technical:
Name: Domain Admin
Organisation: Webagentur.at internet services GmbH
Language: de
Phone: +43.5936666
Fax: +43.225225989244
Email: [email protected]

Registrar:
Name: webagentur.at internet services gmbh
Website: www.domainname.at

Name servers:
dns1.realtime.at
dns2.realtime.at

top